Wie zijn wij?

DreamPigeons werkt samen met de allerbeste liefhebbers van dit moment. De aangeboden duiven komen uitsluitend uit de toppers van het hok en worden voorafgaande de verkoop in de hand gekeurd. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Van alle duiven die wij te koop aanbieden maken wij professionele foto's. Bovendien geven wij potentiële kopers de unieke mogelijkheid om de duiven zelf te beoordelen voordat ze tot aankoop over gaan.

Wij staan voor:

 • Kwaliteit.
  Niemand kan van een jonge duif van enkele weken of maanden oud zeggen of het een goede vlieger of kweker zal worden, maar een duif moet bij ons wel aan bepaalde basisvoorwaarden voldoen. Duiven waarvan je eigenlijk haast met zekerheid al kan zeggen dat het geen goede zal worden zullen wij niet te koop aanbieden. Bovendien mag iedereen, in overleg met de verkoper, de duiven desgewenst ook zelf bezichtigen. Sterker nog, wij zouden iedereen willen adviseren om duiven die men op internet aankoopt eerst zelf te bezichtigen. Indien u daar niet toe in staat bent kunt u van een duif die op onze website wordt aangeboden desgewenst een keuringsrapport opvragen.
 • Géén 'statiegeld' duiven.
  Duiven van liefhebber X of Y die ons via via worden aangeboden zullen wij niet veilen, al komen ze rechtstreeks van Gebroeders Janssen. Duiven die tweedehands op de markt komen en zelf niet gevlogen hebben zijn in de meeste gevallen slechte duiven. Aan die handel doen wij niet mee.
 • Exclusiviteit
  Bij ons loopt slechts één duivenveiling per weekend af. Hooguit vindt de bonnenverkoop van de Eendaagse Fondspiegel gelijktijdig plaats.

Wij bieden aan:

 • Jongen uit de beste duiven van topliefhebbers uit Nederland en België;
 • Soms aangevuld met enkele prestatieduiven, en
 • Zo nu en dan een gedeeltelijke of totale verkoop.

Lees ook de reportages van liefhebbers van wie er jonge duiven uit hun toppers aangeboden worden op onze site.

Team DreamPigeons